Gilze 2 – V.C. ’t Aogje 1

Deze maandag kregen we bezoek van de lange mannen van ’t Aogje. Bij het inspelen probeerden ze ons te imponeren met hun harde klappen, maar wij hadden ons strijdplan al klaar.
In de eerste set werkte dat nog niet helemaal perfect. We konden aardig bij blijven maar op de beslissende momenten trokken we steeds aan het kortste eindje: 19-25.
In de tweede set leken we op weg naar setwinst. We ontwikkelde voldoende servicedruk om de tegenstander af en toe in de fout te dwingen. We sloegen aanvallend voldoende binnen en pakten af en toe een blokpuntje mee. Zo begonnen we met een voorsprong aan de slotfase, maar helaas zagen we de tegenstander op het laatste moment nog voorbij komen: 24-26.
In de derde set aanvankelijk hetzelfde recept. Met goed spel liepen we steeds wat voorop in de score. Met een prima servicebeurt van Rob wisten we onze voorsprong daarna flink te vergroten. Het beslissende punt liet echter op zich wachten en het ’t Aogje kwam steeds dichterbij. Met een goed geplande time-out wisten we hen in een beslissende service-fout te dwingen: 25-23.
Door de ontlading na deze zwaarbevochten setwinst waren we in het begin van de vierde set niet scherp genoeg. We kregen veel punten tegen voordat we zelf weer gingen volleyballen. We slaagden er wel in om de stand weer wat draaglijker te maken, maar kwamen niet meer in de buurt van de setwinst: 18-25.
Blij met ons verdiende puntje melden we ons in het sportcafé, dat deze avond wel open was. Met een traktatie van de jarige Henk vierden we ons succesje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *