Gilze 2 wint ook van SBO

Deze week kregen we SBO op bezoek, een bekende tegenstander met wie we in het verleden al zware gevechten hebben geleverd. Gelukkig had Gerrie aangeboden te fluiten zodat we met een complete selectie aan konden treden.
We gingen sterk van start. In de eerste set bezweek SBO onder onze servicedruk. Zij kwamen nauwelijks tot een geslaagde aanval en wij liepen zonder problemen uit: 25-12. De tweede set gaf hetzelfde beeld te zien, onze service zorgde constant voor problemen bij de tegenstander en wij werden daardoor niet noemenswaardig getest: 25-09.
De derde set verliep aanvankelijk een beetje anders. Wij werden een beetje slordiger en SBO had plotseling ook een speler met een goede service. Daardoor ging het lang gelijk op en was er zelfs een time-out nodig om ons wakker te schudden. Gelukkig zorgde Henk met een goede servicebeurt voor de beslissing: 25-20.
Gewaarschuwd pasten we in de vierde set beter op. Af en toe waren er spannende rally’s maar over het algemeen voerden wij weer de boventoon: 25-15.
Al met al een gemakkelijke 4-0 overwinning, veel gemakkelijker dan vooraf verwacht, maar wel passend in onze goede reeks van de laatste weken. Volop reden voor een klein feestje na afloop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *