Revanche competitie 15-12-2018

Afgelopen zaterdag stond de derde speeldag van de revanche competitie op het programma. Koploper Gilze moest het opnemen tegen de dames van Dunamis, die helaas door enkele zieken gehandicapt waren. Gilze had het op die manier heel gemakkelijk, Dunamis bezweek onder de servicedruk en verloor de eerste set met 25-05. In de tweede set was Gilze wat minder scherp en kon Dunamis af en toe wat terug doen, maar echt spannend werd het nog steeds niet: 25-14.

Omdat in de Revanche competitie vooral speelplezier voorop staat werd na twee sets besloten de teams wat te husselen. Twee heren van Gilze maakten de overstap naar Dunamis en twee dames gingen de omgekeerde weg. Op die manier ontspon zich een spannende set. Af en toe waren er nog wat misverstanden tussen nieuwbakken teamgenoten, maar deze werden afgewisseld met goede aanvallen en enkele stevige blokkeringen. In de slotfase trok het nieuwe Dunamis zowaar de set naar zich toe: 22-25.

Uiteraard wilde Dunamis er nu een vijfde set uitslepen, maar liet het nieuwe Gilze niet gebeuren. De servicedruk werd opgevoerd en met 25-18 trok Gilze deze set naar zicht toe. Door deze 3-1 overwinning kroonde Gilze zich tot winterkampioen, maar in 2019 gaat de competitie gewoon verder en heeft de concurrentie weer alle kans.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *