VC Gilze Jeugd beach activiteit

SAM_0648b

Op vrijdag 7 april mocht de jeugd van VC Gilze, voorafgaand aan het beachtoernooi, ook een paar uurtjes lekker uitleven in het zand van Strand Binnen in Breda.
Stan, Mijke, Anouk, Janouk, Isa, Maud, Marlou, Job, Tim, Tijn, Remco, Hugo en Martijn hadden er allemaal volop zin in. Ook al was het voor sommigen wel een beetje spannend omdat het de eerste keer beach volley was.
Na het kort verkennen van de lokatie en de beachvelden konden we gaan starten. Vanaf ongeveer vijf uur met verschillende spellen en oefeningetjes lekker warm worden en het volleyballen in het zand een beetje onder de knie zien te krijgen. Want da’s toch net effe anders dan gewoon in de zaal. Daarna een pauze momentje met lekkere broodjes, heerlijke snacks en zoveel ranja als je maar lustte. Eventjes een beetje uitbuiken en vervolgens met dat wat we geoefend hadden nog een aantal partijtjes spelen. Eerst de jongens samen, daarna de meisjes en als laatste een mini-competitie met iedereen samen inclusief de begeleiders.
Het was een hele geslaagde en gezellige activiteit geworden en op het eind waren een aantal kinderen best wel een beetje moe. Met een lekker glaasje fris en was chips of snoep erbij nog eventjes kijken naar de grote mensen die inmiddels aan het inspelen waren voor het VC Gilze Beachtoernooi. En daarna naar huis, uitgebreid douchen en moe maar voldaan in slaap vallen.
De organisatie wil bij deze graag iedereen bedanken die direct of indirect meegeholpen heeft om deze activiteit weer tot een succes te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *