EPVC’66 2/tik ‘m aan – Gilze 2

Gilze 2 trof in Prinsenbeek EPVC’66 2, beter bekend als Tik ‘m aan, een team waar we in het verleden al stevige potjes mee hebben uitgevochten. Het beloofde dus een zware uitdaging te worden.

We kwamen sterk uit de startblokken, met veel servicedruk liepen we enkele puntjes uit en konden daardoor gemakkelijk volleyballen. Bijna alles lukte en we sloegen mooie punten binnen. Naar het einde toe kwam EPVC nog wel iets terug maar onze voorsprong kwam niet meer in gevaar: 20-25.

Helaas konden we dit hoge nivo niet volhouden. EPVC begon beter te serveren en wij hadden moeite met de pass. Hun lange middenaanvaller gooide steeds meer ballen naast ons blok en het geluk liet ons een beetje in de steek. Bij vlagen konden we nog goed meekomen, maar vervolgens kregen we weer een serie punten om de oren. Setstanden 25-16, 25-14 en 25-14 en dus een 3-1 nederlaag.

Even waren we teleurgesteld, want zo zakten we een plaatsje op de ranglijst, maar eenmaal terug in Gilze was er al weer voldoende reden voor een klein feestje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *