Spelverdelersclinic bij Kraftwell Symmachia Roosendaal door spelverdeler NL-team !

Flyer Spelverdelersclinic

Ben je een spelverder of wil je dat graag worden? Ben je nieuwsgierig wat hier allemaal bij komt kijken? Wil je ervaren hoe leuk spelverdelen is? Of wil je gewoon graag een volleybalclinic krijgen van 2 TOP trainers/spelers? Dat kan! Geef je dan nu op voor de Spelverdelersclinic bij Kraftwell Symmachia Roosendaal!

Wie? Wat? Waar? Wanneer?
Zondag 10 april 2016 van 13.00-16.00 uur zal er onder leiding van Matt van Wezel en Yannick van Harskamp een clinic worden georganiseerd in Sporthal D’n Dijck in Roosendaal.
Deze middag is speciaal voor spelverdelers en potentiële spelverdelers vanaf 15 jaar tot … jaar, van B-jeugd t/m Eredivisie, recreanten tot competitie.

Daarnaast zal er tijdens de clinic ook een gedeelte ingericht zijn voor de trainers en coaches. Uiteraard zijn dus ook jullie (en alle overige volleybalfanaten) van harte welkom!

Even kennismaken… Yannick van Harskamp & Matt van Wezel
Yannick kwam maar liefst 160 keer uit als spelverdeler voor het Nederlands team! Daarnaast speelde hij behalve in Nederland ook in de Belgische en de Italiaanse competitie op het hoogste niveau. Hij besloot na het Europees kampioenschap in Bulgarije (2015) te stoppen met topvolleybal en zich te richten op zijn maatschappelijke carrière.
Matt heeft als spelverdeler jarenlang 1e Divisie gespeeld in Roosendaal en Eredivisie in Breda. De afgelopen 5 jaar werkzaam geweest als Talent-coach en Bondscoach op Nationaal Sportcentrum Papendal. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de talentontwikkeling van de volleybalsters in Nederland. Nu is hij als coach verantwoordelijk voor de in de Eredivisie uitkomende dames equipe van Sliedrecht Sport.

Dit is een unieke kans op een leuke en leerzame clinic van een topspeler als Yannick en een toptrainer als Matt.

Ik wil me aanmelden! Maar hoe?
Graag horen wij van je als je deze unieke kans wil pakken en wil komen deelnemen (of kijken) aan de clinic! Je kan je individueel opgeven of gezamenlijk met een aantal spelers/trainers/coaches/bestuursleden. Doe dit door een e-mail te sturen naar: clinic@symmachia.nl onder vermelding van Spelverdelersclinic Matt & Yannick. Geef daarnaast aan:
– Of je wilt deelnemen aan de clinic en zo ja, met hoeveel personen?
– Of je alleen komt kijken en zo ja, met hoeveel personen?
– Hoeveel trainers/coaches er komen?
– Van welke club je bent?

De inschrijving sluit op zondag 3 april 2016!
Voor vragen kun je terecht op dit email adres of via Bart van Driel op telefoonnummer +31(0)6 41247376 of www.symmachia.nl.

Kosten?
Om precies te zijn: €0,- De deelname én toegang tot de clinic is geheel gratis! Mooi toch…

Zien we je op zondag 10 april in Sporthal D’n Dijck in Roosendaal? Wij hopen het wel.

Sportieve groeten,
Matt van Wezel,
Yannick van Harskamp,
Bart van Driel (organisatie Kraftwell Symmachia Roosendaal)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *