Trainersclinic bij Volley Tilburg

Volley Tilburg organiseerde afgelopen vrijdag een trainersclinic voor trainers uit de regio. In topsporthal T-Kwadraat sprak de bekende volleybaltrainer en ALO-docent Appie Krijnsen over plezier en variatie in bewegen door toepassing van het Athletic Skills Model. Namens onze vereniging bezochten de zondagtrainers Annet en Frans deze bijeenkomst.
De clinic begon met een zeer korte theoretische uitleg, daarna moesten we meteen zelf aan de slag door mee te doen in allerlei oefenvormen. Daar hadden we niet op gerekend en dus renden we in ons burgerkloffie door de sportzaal. Gelukkig waren we door de fietstocht naar Tilburg wel opgewarmd voor dit uurtje met intensieve spelvormen. Bij iedere oefening werd de moeilijkheidsgraad steeds opgebouwd door toevoeging van nieuwe elementen. Flink bezweet genoten we na afloop van deze interessante bijeenkomst nog van een welverdiend drankje.
Wil je zelf ervaren hoe leuk de zondag trainingen door de opgedane kennis worden kom dan op zondagochtenden van 09.00 tot 10.00 uur meetrainen in Sporthal achter de Tuintjes. Dat kan al van heel jong in de ouder-kleuter-speeltuin tot heel oud in de recreantengroep.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *